Manual de l’app Notes

per al macOS Mojave

Un iPhone i un iPad que mostren la mateixa nota de l’iCloud.

Prendre notes allà on vagis

Si afegeixes els teus comptes d’Internet a l’app Notes, tindràs les notes a tots els dispositius que facis servir, de manera que, per exemple, pots desar una recepta al Mac i, després, consultar-la a l’iPhone quan vagis a comprar els ingredients.

Com afegir o eliminar comptes de notes

Una nota que conté una foto d’una cuina, una descripció de les idees de reforma de la cuina i una llista de comprovació amb tasques pendents.

Una imatge val més que mil paraules

Arrossega i deixa anar imatges, vídeos, enllaços i altres arxius a les notes. També pots afegir contingut a les notes directament des del Safari, l’app Fotos i moltes altres apps.

Com adjuntar fotos, enllaços i altres continguts

Una nota amb una recepta de galetes de xocolata. En fer clic al botó “Veure els participants” a la barra d’eines, apareixeran les persones que s’han afegit a la nota que es mostra.

Col·laborar fàcilment

Afegeix persones a les notes perquè diverses persones puguin col·laborar en la mateixa nota.

Com afegir persones a les notes

Per explorar el manual de l’app Notes, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.