Benvingut a l‘app Notes

Amb l‘app Notes, és fàcil anotar una idea ràpida o desar alguna cosa interessant per utilitzar-la més tard. A més, amb l‘iCloud o un altre compte de notes, pots accedir a les teves notes des de qualsevol dispositiu.

La finestra de l‘app Notes, amb la barra lateral a l‘esquerra, la llista de notes al centre i el contingut de la nota a la dreta.
La llista de comptes a l‘app Notes, que mostra l‘iCloud, “Al meu Mac” i altres comptes, com ara els de Google i Yahoo.

Prendre notes allà on vagis

Si afegeixes els teus comptes d‘Internet a l‘app Notes, tindràs les notes a tots els dispositius que facis servir, de manera que, per exemple, pots desar una recepta al Mac i, després, consultar-la a l‘iPhone quan vagis a comprar els ingredients. Per afegir un compte, selecciona Notes > Comptes.

Una nota que conté una foto d‘una cuina, una descripció de les idees de reforma de la cuina i una llista de comprovació amb tasques pendents.

Una imatge val més que mil paraules

Arrossega i deixa anar imatges, vídeos, enllaços i altres arxius a les notes. També pots afegir contingut a les notes des de les apps Safari, Fotos i Mapes, entre moltes d‘altres: fes clic a el botó Compartir en l‘app en qüestió i selecciona Notes.

Una nota amb una recepta de galetes de xocolata. Una icona Persones situada a l‘esquerra del nom de la nota, a la llista de notes, indica que s‘han afegit persones a la nota per col·laborar-hi.

Col·labora fàcilment

Afegeix persones a les notes perquè diverses persones puguin col·laborar en la mateixa nota. Fes clic a el botó Persones per començar a col·laborar en la nota.

Consulta més informació sobre com utilitzar les notes a tots els teus dispositius, adjuntar fotos i altres ítems i afegir persones a les notes.