ID d’Apple gestionats

Igual que qualsevol ID d’Apple, els ID d’Apple gestionats es fan servir per iniciar sessió en un dispositiu personal o compartit. També s’utilitzen per accedir als serveis d’Apple (inclosos l’iCloud i la col·laboració amb l’iWork i l’app Notes) i a l’Apple School Manager o l’Apple Business Manager. Els ID d’Apple gestionats estan dissenyats per satisfer les necessitats i els requisits legals de les organitzacions. Amb els ID d’Apple gestionats, les organitzacions poden controlar quines contrasenyes s’han restablert, els límits de compres i les comunicacions, i gestionar els permisos segons la funció de cada persona. (Les funcions d’administradors i de personal, per exemple, pot utilitzar els ID d’Apple gestionats per iniciar la sessió al portal web de l’Apple School Manager o de l’Apple Business Manager.)

Nota: Els ID d’Apple gestionats no són compatibles amb la funció “En família”.