ID d’Apple gestionat

Com qualsevol altre ID d’Apple, els ID d’Apple gestionats serveixen per iniciar sessió en dispositius personals o compartits. També s’utilitzen per accedir als serveis d’Apple (inclosos l’iCloud, els cursos de l’iTunes U i la col·laboració amb l’iWork i l’app Notes) i a l’Apple School Manager o l’Apple Business Manager. A diferència dels ID d’Apple, els ID d’Apple gestionats pertanyen al teu centre educatiu o districte escolar, que s’encarrega de gestionar‑los, i estan dissenyats per satisfer les necessitats de les institucions educatives, incloent-hi el restabliment de contrasenyes, la limitació de les comunicacions i l’administració basada en rols.