versió actualitzada de les notes a l’iCloud

Si veus el botó Actualitzar al costat de l’iCloud a la barra lateral de l’app Notes, encara no has actualitzat les notes. Això significa que, fins que les actualitzis, no podràs aplicar estils de paràgraf ni llistes de comprovació, explorar els adjunts de les notes, veure i restaurar notes eliminades fa poc, bloquejar les notes o compartir notes o carpetes.

Si actualitzes les notes, les podràs veure i editar en altres dispositius que facin servir l’OS X 10.11 o posterior, l’iOS 9 o posterior o l’iPadOS 13 o posterior i que tinguin iniciada una sessió a l’iCloud amb el mateix ID d’Apple. No pots accedir a les notes actualitzades als dispositius que facin servir versions anteriors de l’OS X o l’iOS. Així mateix, les notes que creïs o editis en aquests dispositius no apareixeran als dispositius amb notes actualitzades.

Quan facis l’actualització, la major part del format de les notes es conservarà. Tanmateix, les notes que tinguin format HTML (notes creades copiant i enganxant des d’un lloc web) poden tenir un aspecte lleugerament diferent.

Consulta Suport de l’iCloud.