Notes de l’iCloud

Pots desar notes a l’iCloud per poder visualitzar-les i editar-les en tots els teus dispositius i també des d’iCloud.com. Les notes desades a l’iCloud apareixen sota iCloud, a la barra lateral de l’app Notes. Si no es mostra l’iCloud a la barra lateral, hauràs d’iniciar sessió a l’iCloud i activar la funció Notes a les preferències de l’iCloud.

• Selecciona el menú Apple  > Preferències del Sistema, fes clic a “ID d’Apple”, fes clic a iCloud (a la barra lateral) i marca la casella Notes per activar-la.

Nota: Pot ser que l’iCloud no estigui disponible en tots els països o regions, i les seves funcions poden variar segons les àrees.