Dibuixar

En un iPhone, iPad i iPod touch, pots crear un dibuix en una nota utilitzant el dit o l’Apple Pencil. Els dibuixos són perfectes per capturar notes escrites a mà, a les quals pots fer cerques com a qualsevol altre text. Es veuen en tots els dispositius on hagis iniciat sessió amb el mateix ID d’Apple i l’app Notes estigui activada a la configuració de l’iCloud.

Dibuix a un iPhone amb notes escrites a mà i gràfics dibuixats a mà.