dibuix integrat

En un dispositiu iOS, pots crear un dibuix integrat en una nota utilitzant el dit o l’Apple Pencil. Els dibuixos integrats no apareixen a l‘explorador d‘adjunts, a diferència dels esbossos, però resulten ideals per capturar notes manuscrites, en què es poden fer cerques com en qualsevol altre text. Els dibuixos integrats són visibles a tots els dispositius on fas servir l‘app Notes, però no els pots obrir a la Previsualització ni canviar-ne la mida.

Un dibuix integrat en un iPhone, amb un cercle dibuixat i la fórmula matemàtica escrita de l‘àrea del cercle.