esbós

En un dispositiu iOS, pots crear un esbós en una nota dibuixant amb el dit o amb l’Apple Pencil. Els esbossos apareixen a l‘explorador d‘adjunts i són visibles a tots els dispositius on fas servir l‘app Notes. Pots canviar la mida en què es veuen els esbossos a les notes. No pots fer cerques als esbossos, a diferència del que passa amb els dibuixos integrats.

Un esbós a l’iPhone, amb un esquema d‘una cuina dibuixat i etiquetat.