La finestra de l’Apple Music en què es mostra la pantalla d’inici.

Escolta tots els teus temes favorits

L’Apple Music té milions de cançons: pots escoltar de tot, des dels clàssics fins al èxits més recents.

Com subscriure’s a l’Apple Music

La finestra del FaceTime que mostra una trucada en què es veuen els participants utilitzant el SharePlay per escoltar un àlbum junts.

Gaudeix de la música que més t’agrada en companyia

Amb el SharePlay, els teus amics i tu podreu escoltar música de manera compartida durant una trucada del FaceTime. La reproducció se sincronitza perquè tots els participants puguin gaudir de connexions en temps real mentre escolten la mateixa cançó.

Com utilitzar el SharePlay

Una cançó reproduint‑se en un Mac, un iPhone i un Apple Watch amb un HomePod.

Accedir a les cançons des de tots els teus dispositius

Amb totes les teves cançons i l’Apple Music a la biblioteca, podràs reproduir els teus favorits a qualsevol dispositiu.

Com accedir a la biblioteca musical des de tots els teus dispositius

El reproductor a pantalla completa amb una cançó que s’està reproduint i la lletra a la dreta, que apareix a la pantalla sincronitzada amb la música.

Seguir la lletra d’una cançó

No et saltis cap paraula. A l’Apple Music pots veure la lletra de les cançons i afegir la teva pròpia lletra a altres cançons.

Com veure i introduir lletres de cançons

La finestra de l’Apple Music amb una biblioteca d’àlbums.

Crear una biblioteca

Quan comencis a fer servir l’app de l’Apple Music al Mac, la teva biblioteca estarà buida. Pots crear una col·lecció de cançons i àlbums de moltes maneres.

Com afegir música a la biblioteca

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Music, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Música.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. “One That Got Away”, escrita per Josette Maskin, Katie Gavin i Naomi McPherson.