iTunes Plus

Cançons i vídeos musicals, disponibles a l’iTunes Store, que es codifiquen en format AAC de 256 kbps d’alta qualitat. Els ítems de l’iTunes Plus es poden gravar tantes vegades com es vulgui i no tenen limitacions de gestió de drets digitals (DRM). L’iTunes Plus es pot reproduir a dispositius iPhone, iPad, iPod, Apple TV, HomePod, a tots els ordinadors Mac i Windows i a molts altres reproductors de música digital.