desbloquejar un tauler de preferències

Per desbloquejar un tauler de preferències, fes clic al cadenat a la part inferior esquerra i, aleshores, fes una d’aquestes accions:

• Escriu un nom d’administrador i una contrasenya.

• Posa el dit suaument al Touch ID (si el Mac o el Magic Keyboard tenen Touch ID i està configurat per desbloquejar el Mac).

• Prem dues vegades el botó lateral de l’Apple Watch (si el Mac permet que el desbloquegis amb l’Apple Watch). Consulta l’article de suport d’Apple Desbloquejar el Mac amb l’Apple Watch.

Nota: Per a algunes preferències, has d’introduir un nom i una contrasenya d’administrador; no pots utilitzar el Touch ID ni l’Apple Watch.