Llista de reproducció col·laborativa

Col·lecció de contingut multimèdia (com ara cançons o vídeos) compartit amb altres persones. La persona que ha creat i comparteix la llista de reproducció s’anomena amfitrió i les persones convidades i que s’uneixen a la llista de reproducció són els participants. Tothom pot afegir, eliminar i reordenar la música de la llista de reproducció a més de reaccionar amb emojis a les cançons.

Les llistes de reproducció col·laboratives estan disponibles al macOS Sonoma 14.3, l’iOS 17.3 i l’iPadOS 17.3 o versions posteriors.