Finestra de l’app Missatges amb una llista de diverses converses a la barra lateral de l’esquerra, i una conversa activa a la dreta. La conversa inclou missatges amb l’efecte de globus, una foto i un tapback a l’últim missatge.

Enviar missatges il·limitats

Si algú té un iPhone, iPad, iPod touch o Mac, pots enviar‑los un nombre il·limitat de missatges amb l’iMessage. Afegeix fotos (fins i tot Live Photos), tapbacks, efectes de missatge i molt més.

Com enviar missatges

Finestra de l’app Missatges amb una llista de diverses converses a la barra lateral de l’esquerra, i la conversa activa a la dreta. Les bafarades de missatges són de color verd; aquest color indica que s’han enviat com a missatges de text SMS.

Enviar un missatge de text a qualsevol persona des de qualsevol dispositiu

Si tens un iPhone, pots enviar missatges SMS a qualsevol persona amb qualsevol dispositiu, directament des de l’app Missatges del Mac. Quan rebis un missatge nou, no cal que vagis corrents a buscar l’iPhone; pots respondre directament amb el Mac.

Com configurar l’iPhone per rebre els missatges SMS al Mac

La vista Detalls, que mostra els botons de trucada, Vídeo i “Compartir pantalla” a sota del nom d’una persona.

Passar d’escriure missatges de text a parlar

Si tens ganes de veure algú o de compartir la pantalla, pots fer-ho directament des d’una conversa de l’app Missatges.

Com fer una videotrucada del FaceTime des de l’app Missatges

L’escriptori del Mac amb dues finestres obertes: la finestra de l’app Missatges amb una conversa i un document compartit i l’app Pages amb el mateix document compartit i opcions de col·laboració.

Col·laborar amb un clic

Compartir arxius, documents, notes, grups de pestanyes del Safari i molt més a l’app Missatges per iniciar una col·laboració immediatament. Consulta les actualitzacions que es fan als projectes compartits a la conversa i estigues en contacte fàcilment amb altres participants amb independència de l’app que facis servir.

Com col·laborar en projectes

L’escriptori del Mac amb dues finestres obertes: la finestra de l’Apple TV a l’esquerra, amb un programa de TV a la secció “Compartit amb tu” de la biblioteca i la finestra de l’app Missatges amb el mateix programa de TV compartit en una conversa.

Buscar el contingut que s’ha compartit amb tu

Troba els enllaços, les fotos i altre contingut que s’ha compartit amb tu a l’app Missatges a la secció “Compartit amb tu” a l’app corresponent, com ara l’app Apple TV o Podcasts. Pots ancorar el contingut compartit per fer que aparegui més amunt i sigui més fàcil de trobar a la vista Detalls de la conversa, a la cerca de l’app Missatges i a “Compartit amb tu”.

Com fer un seguiment del contingut compartit

Per explorar el manual d’ús de l’app Missatges, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de Missatges.