Suggeriments d’escriptura

Si el teu Mac té una Touch Bar, la Touch Bar pot mostrar paraules o frases que potser vols fer servir a continuació (anomenades suggeriments d’escriptura).

• Mostrar suggeriments d’escriptura: prem el botó “Suggeriments d’escriptura”.

La Touch Bar, amb el botó per mostrar suggeriments d’escriptura a l’extrem dret.

Si no veus el botó “Suggeriments d’escriptura” a la Touch Bar, ves a Veure > “Personalitzar la Touch Bar” i selecciona “Mostrar suggeriments d’escriptura”. També pots seleccionar el menú Apple > “Configuració del Sistema” i fes clic a Teclat a la barra lateral. (Potser hauràs de desplaçar-te cap avall). A la dreta, fes clic a “Configuració de la Touch Bar” i activa “Mostrar suggeriments d’escriptura”.

• Utilitzar els suggeriments d’escriptura: prem una paraula, una frase o un emoji. Les correccions ortogràfiques es mostren en blau.

Suggeriments d’escriptura que mostren paraules i emojis, i el botó de l’esquerra per ocultar els suggeriments d’escriptura.
  • Ocultar suggeriments d’escriptura: prem el botó “Suggeriments d’escriptura” a la Touch Bar.