Requisits dels missatges de grup

Per enviar un missatge de grup per l’iMessage, tothom del grup ha de tenir un número de telèfon o una adreça electrònica registrada a l’iMessage.

Per enviar un missatge de grup a persones que tenen un número de telèfon però que no estan registrades a l’iMessage, has de tenir un iPhone amb l’iOS 8.1 o posterior i configurar-lo per rebre missatges SMS al Mac. Consulta l’article de suport d’Apple Reenviar missatges de text SMS i MMS de l’iPhone a altres dispositius.