Converses de l’app Missatges

Les converses de l’app Missatges apareixen a la part esquerra de la finestra de l’app Missatges. En funció de la mida de la barra lateral, és possible que només vegis el monograma o la foto de la persona o del grup de la conversa. Si amplies la barra lateral també podràs veure el nom de la persona o del grup, l’adreça de correu electrònic o el número de telèfon.

Quan selecciones una conversa a l’esquerra, n'apareixerà la transcripció a la dreta.

Finestra de l’app Missatges amb converses a la barra lateral i la transcripció que conté els missatges de la conversa.

Per buscar contactes i contingut a les converses, fes clic al camp de cerca de l’angle superior esquerre i introdueix el que busques. També pots triar d’entre els contactes, els enllaços, les fotos i altres ítems suggerits.

Si tens restriccions i només pots enviar i rebre missatges de determinades persones, apareixerà una icona d’un rellotge de sorra al costat de les persones a qui no pots escriure.