notificació

Les notificacions són avisos interactius de les aplicacions i del macOS perquè estiguis al dia. Per exemple, quan reps una trucada al FaceTime o una invitació al Calendari, o quan hi ha una actualització de programari disponible, apareix una notificació a l’angle superior dret de la pantalla. Moltes de les notificacions pots respondre-les, o fer-hi altres accions, directament des de la notificació.

Pots personalitzar o desactivar les notificacions a les preferències del sistema. Per veure les notificacions al centre de notificacions, fes clic a la data i l’hora a la barra de menús a la part superior de la pantalla.