Inicia sessió amb l’ID d’Apple

Inicia sessió amb el teu ID d’Apple per accedir a serveis d’Apple, com l’App Store, l’Apple Music, l’iCloud, el FaceTime i l’Apple Books entre d’altres.

Pots iniciar sessió en configurar el Mac o, en qualsevol moment, seleccionant el menú Apple > “Configuració del Sistema”, fent clic a “Inicia sessió amb l’ID d’Apple” a la barra lateral i introduint el teu ID d’Apple i la contrasenya. Si no tens un ID d’Apple, pots crear-ne un.

Pots consultar i canviar la informació del teu ID d’Apple, com ara el nom, la foto, la informació de contacte, la contrasenya, la configuració de seguretat i la informació de pagament i d’enviament.

La teva informació i el teu contingut estan disponibles a tots els dispositius on hagis iniciat sessió amb el teu ID d’Apple. Consulta l’article de suport d’Apple Iniciar sessió amb el teu ID d’Apple.