Manual de l’app Mail

per al macOS Mojave

La barra lateral de la finestra del Mail, que mostra les bústies d’entrada per als comptes de l’iCloud, l’escola i la feina.

Tots els correus en un sol lloc

Quan afegeixis els teus comptes de correu electrònic (com ara els comptes de l’iCloud, Exchange, el compte de l’escola o el de la feina) a l’app Mail, rebràs tots els correus en un sol lloc, sense haver d’iniciar sessió a diversos llocs web.

Com afegir o eliminar comptes de correu

Un correu electrònic que s’està escrivint i que té una signatura que inclou una imatge i text amb format.

Personalitzar el Mail

Crea signatures úniques, amb imatges incloses, per personalitzar els teus correus. Per exemple, utilitza una signatura per als correus personals i una altra per als correus professionals.

Com crear i afegir signatures de correu

La barra lateral de la finestra del Mail, que mostra diverses bústies per a un compte de l’iCloud.

Organitzar el correu

No cal que ho desis tot a la bústia d’entrada: les bústies son una manera fàcil d’organitzar els correus.

Com crear o eliminar bústies

La finestra del Mail amb “joan” al camp de cerca i els “Millors resultats” a la part superior dels resultats de cerca a la llista de missatges.

Buscar correus electrònics ràpidament

Buscar un missatge de correu és fàcil, independentment de la bústia o la carpeta on estigui ocult.

Com buscar correus electrònics

Per accedir al manual del Mail, fes clic a “Taula de contingut” al principi de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport per al Mail.