Barra lateral del Mail

La barra lateral del Mail mostra bústies, carpetes i ítems marcats per als comptes de correu electrònic que utilitzes al Mail. Si no veus la barra lateral, fes clic Bústies a la barra de favorits a o selecciona Veure > Mostrar la llista de bústies.

Si no veus un compte de correu electrònic desitjat a la barra lateral, selecciona Mail > Preferències, fes clic a Comptes, fes clic a “Informació del compte” i assegura’t que el compte estigui activat.