Tipus de comptes de correu electrònic

Pots utilitzar diferents tipus de comptes de correu electrònic al Mail. Entre els tipus de compte més utilitzats s’inclouen els següents:

• Comptes iCloud: Utilitza el Mail al Mac i tindràs accés instantani als missatges i les bústies dels altres dispositius on facis servir el correu de l’iCloud.

• Comptes IMAP: els missatges es desen en un servidor de correu fins que els elimines. Quan el compte es connecta al servidor de correu, se sincronitza de manera que els missatges del Mac i els del servidor siguin els mateixos. Els missatges són accessibles des de diferents ubicacions i ordinadors on utilitzis el compte.

• Comptes Microsoft Exchange: de manera semblant als comptes IMAP, els missatges es desen en un servidor de correu i són accessibles des de diferents ubicacions i ordinadors on utilitzis el compte. Pots fer servir els senyals en un compte d’Exchange amb algunes restriccions.

Per configurar un compte d’Exchange al Mail, cal que el servidor d’Exchange admeti EWS (Exchange Web Services). Posa’t en contacte amb l’administrador del servidor per obtenir més informació.

• Comptes POP: els missatges es desen en un servidor de correu i es descarreguen al Mac quan s’accedeix al compte. Els missatges romanen al servidor fins que s’eliminen d’allà.