Bústia

Una bústia és com una carpeta que es fa servir per desar i organitzar els missatges de correu electrònic. Cada compte de correu electrònic que fas servir al Mail té un conjunt de bústies estàndard (per exemple, Entrada, Enviat, Esborranys i Paperera). La barra lateral del Mail mostra les bústies per a cada compte, i també les bústies que crees. Per mostrar la barra lateral, selecciona Veure > “Mostrar la barra lateral” o prem Control + Ordre + S.

Les bústies del Mac són locals, la qual cosa significa que només hi pots accedir al Mac; es mostren a la secció “Al meu Mac” de la barra lateral del Mail. Es pot accedir a les bústies del servidor de correu d’un compte des de qualsevol ordinador on utilitzis el compte; es mostren a la secció del compte a la barra lateral.