bústia

Una bústia és com una carpeta que es fa servir per desar i organitzar els missatges de correu electrònic. Cada compte de correu electrònic que fas servir al Mail té un conjunt de bústies estàndard (per exemple, Entrada, Enviat, Esborranys i Paperera). La barra lateral del Mail mostra les bústies per a cada compte, i també les bústies que crees. Si no veus la barra lateral, fes clic Bústies a la barra de favorits a o ves a Veure > Mostrar la llista de bústies.

Les bústies del Mac són locals, la qual cosa significa que només hi pots accedir al Mac; es mostren a la secció “Al meu Mac” de la barra lateral del Mail. Es pot accedir a les bústies del servidor de correu d’un compte des de qualsevol ordinador on utilitzis el compte; es mostren a la secció del compte a la barra lateral.

Al Mail pots crear el que s’anomena una bústia intel·ligent. Fent servir els criteris que especifiquis, una bústia intel·ligent mostra tots els missatges que coincideixen amb els criteris, independentment de la bústia on està desat el missatge.