Barra lateral del Mail

La barra lateral del Mail mostra bústies, carpetes i ítems marcats per als comptes de correu electrònic que utilitzes al Mail, i les teves bústies favorites. Si no es mostra la barra lateral, selecciona Veure > “Mostrar la barra lateral” o prem Control + Ordre + S. Si no veus un compte de correu electrònic que esperaves a la barra lateral, selecciona Mail > Preferències, fes clic a Comptes, fes clic a "Informació del compte" i assegura’t que el compte estigui activat.

Per fer més grans les icones i el text de la barra lateral del Mail, selecciona el menú Apple > “Preferències del Sistema”, fes clic a General i després, tria una mida al menú desplegable “Mida de les icones de la barra lateral”.