autenticació de doble factor

L’autenticació de doble factor és un nivell addicional de seguretat per al compte d’Apple que està dissenyat per garantir que siguis l’única persona que pot accedir al teu compte, encara que algú més conegui la teva contrasenya. Pots accedir amb el teu compte només als dispositius en què confies, com ara el teu Mac, iPhone, iPad o Apple Watch. Quan vulguis iniciar sessió en un dispositiu nou per primera vegada, hauràs de proporcionar dues dades: la teva contrasenya i el codi de verificació de sis dígits que es mostrarà automàticament als teus dispositius de confiança. En introduir el codi, confirmes que confies en el dispositiu nou.

Pots activar l’autenticació de doble factor en configurar un Mac nou, o bé activar-la més tard a la configuració de contrasenya i seguretat a l’app Configuració del Sistema. Per veure els passos que cal seguir per fer-ho, consulta Utilitzar l'autenticació de doble factor per a la seguretat al Mac, als dispositius iOS i als dispositius iPadOS.

Per obtenir informació detallada sobre l’autenticació de doble factor, consulta Autenticació de doble factor per al compte d’Apple.