Launchpad

El Launchpad del Mac és un lloc central on pots veure i obrir les apps del Mac. Les apps que instal·les des de l’App Store apareixen al Launchpad.

Una pantalla de Mac amb el Launchpad obert mostrant una carpeta d’apps al Launchpad i la icona del Launchpad i de l’App Store al Dock.

Obrir i tancar el Launchpad. Fes clic a la icona del Launchpad  que hi ha al Dock per obrir el Launchpad. Per tancar‑lo, prem la tecla Escapada o fes clic a qualsevol lloc de la pantalla (excepte en una icona d’app).

Buscar una app. Introdueix el nom de l’app al camp de cerca situat a la part superior del Launchpad. Per anar a una altra pàgina del Launchpad, prem Ordre + fletxa esquerra o Ordre + fletxa dreta.

Organitzar les apps al Launchpad. El Launchpad organitza les apps en una retícula. Per reordenar les apps, arrossega’n una a una nova ubicació. Per crear una carpeta, arrossega una app a sobre d’una altra app. Arrossega més apps a la carpeta per afegir‑les. Per eliminar una app d’una carpeta, arrossega‑la fora de la carpeta. Els jocs que descarreguis de l’App Store apareixeran automàticament a la carpeta Jocs.

Més informació. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el Launchpad al Mac.