D’esquerra a dreta, un MacBook Pro, un iMac i un MacBook Air amb escriptoris acolorits. Un Mac Studio a l’extrem dret.

Comença a utilitzar el Mac

Pots configurar i començar a fer servir el Mac en un tres i no res. Tria un aspecte d’escriptori, modifica la configuració habitual, comença a utilitzar apps i molt més.

Aprèn a treure el màxim profit del Mac

El mateix contingut de l’iCloud, disponible en diversos dispositius.

Utilitzar el Mac amb altres dispositius Apple

El Mac funciona de manera integrada amb tots els teus dispositius d’Apple. Utilitza l’iPhone com a càmera web del Mac, controla el teu Mac i iPad amb un sol teclat i ratolí, i molt més.

Descobreix com funciona el teu Mac amb altres dispositius

L’escriptori d’un Mac que mostra com l’organitzador visual organitza diverses apps obertes: L’app Mail és oberta al centre de la pantalla; al costat esquerre de l’escriptori es mostren diverses altres apps obertes.

Treballa millor, no més

Les noves funcions de correu i missatgeria et permeten programar correus electrònics, editar textos recents, etc. A més, l’organitzador visual manté organitzades les finestres de les apps perquè puguis passar d’una tasca a una altra sense desconcentrar-te.

Aprèn a fer més coses amb el Mac

L’escriptori d’un Mac amb diverses finestres obertes: La configuració del sistema mostra la configuració d’“En família”, “Fotos” mostra una fototeca compartida a l’iCloud i la finestra “Missatges” mostra una conversa que inclou una nota en la qual col·labora un grup.

Connecta’t i col·labora

Comença a col·laborar en un projecte directament des de l’app Missatges. Planifica unes vacances amb els amics compartint grups de pestanyes al Safari i intercanvia fotos fàcilment amb tot el grup.

Aprèn a connectar i compartir

L’escriptori d’un Mac mostra dues finestres obertes: un informe de privacitat del Safari i una finestra del Safari que mostra un quadre de diàleg per iniciar sessió que demana si l’usuari vol desar una clau.

Protegeix el teu Mac i les teves dades

No hi ha res més important que protegir la teva privacitat i mantenir les teves dades segures. El Mac inclou les eines i apps que necessites per protegir la teva informació personal i mantenir la seguretat de l’equip: des de claus fins a la prevenció de seguiment intel·ligent, entre d’altres coses.

Descobreix com tenir protegides les dades i mantenir‑les privades

El quadre de diàleg per canviar la contrasenya.

Has oblidat la contrasenya?

Aprèn a canviar o restablir la contrasenya de l’ID d’Apple.

Canviar la contrasenya de l’ID d’Apple

L’app Llibres amb les guies Mac Essentials.

Obtenir la guia Essentials

Tens un Mac nou? Aprèn les nocions bàsiques del teu model.

Obtenir la guia Essentials del Mac

Una icona amb dues persones.

Contactar amb el servei de suport d’Apple

Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb Apple per obtenir ajuda.

Posar-se en contacte amb Apple per obtenir servei i suport tècnic

Per explorar el manual d’ús del macOS, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.