Manual del macOS

per al macOS Mojave

Ordinador Mac amb una finestra de vista ràpida oberta i piles de l’escriptori a la vora dreta de la pantalla.

Fes més coses a l’escriptori

Amb el macOS, pots organitzar i personalitzar fàcilment l’escriptori, així com deixar la feina feta sense haver d’obrir ni una sola app.

Descobreix què pots fer a l’escriptori

El tauler “Membres de la família” de les preferències de l’iCloud.

La família és el primer

Amb el macOS i l’iCloud, els membres de la teva família poden compartir compres (com ara música o llibres), passar-s’ho bé, ser productius i estar connectats, tant se val on siguin.

Aprèn a compartir i a estar protegit

El Launchpad mostra icones d’apps en un patró de retícula per tota la pantalla.

Apps per a tot el que vols fer

El Mac disposa d’apps integrades amb les quals pots fer coses increïbles. A més a més, a l’App Store del Mac trobaràs més apps fantàstiques.

Descobreix què pots fer amb les apps del Mac

Icones que representen funcions de seguretat que ajuden a protegir les teves dades i el teu Mac.

Protegeix les teves dades i el teu Mac

No hi ha res més important que la seguretat de les teves dades. El Mac t’ofereix eines per protegir les teves dades i el teu Mac d’una manera encara més segura.

Descobreix com tenir protegides les teves dades

Per explorar el manual del macOS, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.