Benvingut al macOS

El teu Mac inclou el macOS, el sistema operatiu d’escriptori més avançat del món. El macOS té funcions i apps que faràs servir a diari i permet que el teu Mac, iPhone, iPad, iPod touch i Apple Watch funcionin de manera integrada.

Un ordinador Mac que mostra apps obertes a l‘escriptori.
La icona del Handoff d’una app de l‘Apple Watch, al costat esquerre del Dock.

Treballa sense interrupció en tots els teus dispositius

El teu Mac s‘integra plenament amb els altres dispositius que tens perquè no hagis d‘interrompre les teves activitats diàries. Per exemple, el Handoff et permet començar un informe a l‘iMac, continuar-lo a l‘iPad i acabar-lo a l‘escriptori. Per saber si el teu Mac disposa del Handoff, fes clic a icona de les Preferències del Sistema al Dock i, després, fes clic a General. Més informació sobre el Handoff.

Diferents finestres d’apps obertes a l’escriptori.

Fes més coses amb les apps del Mac

El teu Mac incorpora apps divertides per fer les teves tasques diàries: navegar per Internet amb el Safari, enviar missatges de text amb l‘app Missatges, compartir fotos amb l‘app Fotos, i molt més. Per obrir una app, fes clic a la seva icona del Dock. Per veure totes les apps del Mac, fes clic a icona del Launchpad al Dock. Més informació sobre les apps del Mac.

La finestra de l‘Spotlight amb resultats de l‘estat dels vols.

Fes cerques al Mac i més enllà

Has oblidat on has desat un document? Vols consultar la cartellera del cinema? Utilitza l’Spotlight per buscar apps, fotos i altres arxius al Mac i per consultar l‘estat dels vols, notícies, resultats esportius, la previsió meteorològica i altres continguts a Internet. L’Spotlight també pot fer conversions d‘unitats i càlculs. Per fer una cerca, fes clic a icona de l‘Spotlight a la barra de menús i comença a escriure. Més informació sobre l‘Spotlight.

L‘app Missatges del Mac i la de l‘iPhone, que mostren la mateixa conversa.

Accedeix al teu contingut a tots els dispositius

Si deses la teva informació i els teus arxius a l‘iCloud, podràs accedir sempre a la versió més recent des de qualsevol dispositiu. Per configurar l‘iCloud, fes clic a icona de les Preferències del Sistema al Dock, fes clic a iCloud i, després, inicia sessió amb el teu ID d‘Apple. Més informació sobre l’iCloud.

Un exemple d‘un escriptori, amb el Dock situat a la vora esquerra de la pantalla i una imatge d’escriptori personalitzada.

Fes que el teu Mac sigui únic

Tu ets diferent. El teu Mac també ho pot ser. Utilitza la teva foto preferida com a imatge d’escriptori, posa el Dock en un costat o canvia la veu de Siri. Per explorar totes les maneres de personalitzar el Mac, fes clic a icona de les Preferències del Sistema al Dock. Més informació sobre les Preferències del Sistema.

Per fer una visita ràpida pel macOS High Sierra, consulta Novetats del macOS. Si ets nou en l‘entorn Mac, comença per Conceptes bàsics del Mac.