verificació en dues fases

La verificació en dues fases és una manera opcional d’augmentar la seguretat de l’ID d’Apple que utilitzes per iniciar sessió a l’iCloud. Requereix que verifiquis la teva identitat utilitzant un dels teus dispositius o la teva clau de recuperació, a més d’introduir la contrasenya. Així és com funciona:

• Introdueix el teu ID d’Apple i la contrasenya, com és habitual.

• Apple envia un codi de verificació temporal a un dels dispositius.

• Escriu el codi per verificar la teva identitat i acabar d’iniciar sessió.

Pots configurar la verificació en dues fases quan iniciïs sessió a la pàgina del teu compte de l’ID d’Apple. Quan la configuris, pots registrar un o més dispositius fiables que poden rebre codis de verificació mitjançant notificacions “Buscar l’iPhone” o SMS. També pots rebre una clau de recuperació si no tens accés a cap dispositiu de confiança.

Nota: La verificació en dos passos no és cap opció si hi ha disponible l’autenticació en dos factors per al teu ID d’Apple.

Consulta l’article de suport d’Apple Verificació en dues fases de l’ID d’Apple.