ID d’Apple

Un ID d’Apple et dóna accés a l’iTunes Store, l’App Store, l’iBooks Store, l’iCloud, el FaceTime i altres serveis d’Apple. Consta d’una adreça de correu electrònic (per exemple, jordimartorell@icloud.com) i d’una contrasenya. Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, visita la pàgina de suport de l’ID d’Apple. Per crear-ne un, visita el lloc web del compte de l’ID d’Apple.

Nota: En algunes ubicacions, pots utilitzar un número de telèfon en lloc d‘una adreça de correu electrònic com a ID d‘Apple. Per obtenir més informació, consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el teu número de telèfon com a ID d’Apple a la Xina.

Totes les compres que fas estan vinculades al teu ID d‘Apple i no es poden transferir a un altre ID d‘Apple. Si fas compres a l’iPad, a l’iPhone o en un altre Mac, inicia la sessió sempre amb el mateix ID d’Apple per poder veure totes les teves compres en aquest Mac i descarregar les actualitzacions disponibles.

Es recomana que facis servir el mateix ID d’Apple amb tots els serveis d’Apple, incloses l’iTunes Store, l’App Store i l’iBooks Store. Ara bé, si ja fas servir ID d’Apple diferents per a serveis diferents, pots continuar fent-ho. Per obtenir més informació, consulta l’apartat “Utilitzar ID d‘Apple diferents per a l‘iCloud i l‘iTunes” de la pàgina Iniciar la sessió amb l’ID d’Apple.