barra lateral del Finder

Les finestres del Finder tenen una barra lateral amb ítems que utilitzes sovint, com ara carpetes, discos i etiquetes.

Per omissió, la barra lateral està dividida en cinc seccions.

Favorits

Inclou els ítems que utilitzes més sovint, com ara l’AirDrop, la carpeta Aplicacions, la carpeta Documents i l’iCloud Drive. Pots afegir altres carpetes arrossegant-les a la secció Favorits.

iCloud

Inclou automàticament els ítems desats a l’iCloud Drive i, si actives Documents i Escriptori de l’iCloud, les carpetes Documents i Escriptori de l’iCloud.

Nota: Si no actives Documents i Escriptori de l’iCloud, la secció de l’iCloud no apareix.

Dispositius

Mostra icones que representen els discos de l’ordinador, els discos connectats al Mac i les unitats òptiques disponibles.

Compartit

Aquí es mostren els ordinadors i servidors compartits de la xarxa local, inclosos els dispositius AirPort i les Time Capsule. Si hi ha massa ordinadors i servidors compartits i no caben a la barra lateral, fes clic a Tot per veure la llista completa.

Si no es mostra la secció Compartit, no s’han detectat servidors a la xarxa local.

Etiquetes

Dóna un accés ràpid a tots els ítems que tenen una etiqueta determinada. Fes clic en una etiqueta per veure els arxius que la porten.

Pots personalitzar la barra lateral del Finder quan vulguis. Al Finder, selecciona Finder > Preferències i fes clic a “Barra lateral” o Etiquetes.