piles

Una pila és una drecera de carpeta ubicada al Dock. Proporciona un accés ràpid i directe als arxius d’una carpeta. Una pila pot contenir qualsevol ítem que col·loquis en una carpeta. Quan facis clic en una pila, s’obrirà. Pots arrossegar ítems per afegir-los o eliminar-los de les piles tal com ho fas amb les carpetes normals.

Per omissió, el Dock conté una pila anomenada Descàrregues on pots accedir fàcilment als ítems que descarregues d’Internet, que reps com a adjunts o que acceptes amb l’AirDrop. Pots afegir més piles arrossegant carpetes a la dreta de la línia separadora del Dock.

Si prefereixes veure una pila en forma de carpeta, mantén premuda la tecla Control, fes clic a la icona de la pila al Dock i selecciona “Mostrar com a carpeta”.