certificat

Un certificat és un adjunt d’un document electrònic que permet la transferència segura d’informació a través d’Internet. Els navegadors web i les apps de correu i de missatgeria instantània fan servir certificats.

Quan et comuniques amb un lloc web segur, la informació que intercanvies amb aquest lloc s’encripta. Això protegeix les teves dades d’inici de sessió, els números de targeta de crèdit, les adreces i altres dades confidencials.

Al macOS, els certificats formen part de la teva identitat digital i es desen al teu clauer. L’Accés a Clauers et permet gestionar els teus certificats i clauers.