dictat millorat

Una característica del macOS que et permet dictar sense estar connectat a Internet. Amb la funció “Dictat millorat” pots fer servir les ordres de dictat (també anomenades ordres de veu) per dur a terme tasques i controlar el Mac mentre dictes text. L’OS X 10.11 o posterior té una opció que et permet utilitzar una paraula clau de dictat perquè puguis fer servir les ordres de dictat encara que no estiguis dictant text.

El primer cop que activis el “Dictat millorat”, i quan afegeixis idiomes per utilitzar‑los amb aquesta funció, el macOS descarregarà programari addicional que permet que el Dictat funcioni sense connexió a Internet. La quantitat d’espai lliure al disc que cal per descarregar aquest programari varia segons l’idioma. Un cop descarregat el programari addicional, pots dictar encara que no estigui disponible cap connexió a Internet.