Drecera de teclat del dictat

La combinació de tecles que prems per iniciar o aturar el dictat. Per seleccionar una drecera, selecciona el menú Apple  > “Configuració del Sistema” i fes clic a Teclat a la barra lateral. (Potser hauràs de desplaçar-te cap avall). Ves a Dictat a la dreta, fes clic al menú desplegable que hi ha al costat de Drecera i selecciona una drecera o crea’n una.

Consell: Si la tecla de Micròfon està disponible a la fila de tecles de funció, la pots prémer per iniciar o aturar el dictat.