Continuïtat

Funcions, com ara Handoff, Instant Hotspot, trucades de telèfon i SMS, que et permeten passar d’un dispositiu a un altre (Mac, iPhone, iPad, iPod touch i Apple Watch) o utilitzar-los junts. Per exemple, Handoff et permet començar a introduir text en un document, un correu o un missatge en un dispositiu i reprendre’l en un altre.

Per utilitzar funcions de Continuïtat, els dispositius han de complir els requisits del sistema. Consulta l’article de suport d’Apple Requisits del sistema de la funció Continuïtat al Mac, l'iPhone, l'iPad, l'iPod touch i l’Apple Watch.