Spotlight

L’Spotlight t’ajuda a trobar apps, documents i altres arxius al Mac. Amb Suggeriments de Siri, l’Spotlight pot obtenir les últimes notícies, resultats esportius, previsions meteorològiques i molt més. Existeixen diversos procediments per obrir l’Spotlight:

• A la barra de menús, fes clic a la icona de l’Spotlight. (Si no veus l’Spotlight a la barra de menús, pots afegir-lo des de la configuració del centre de control).

• Al teclat, prem la tecla d’ordre i la barra espaiadora o bé prem la tecla de l’Spotlight (si està disponible a la fila de tecles de funció).