Spotlight

L’Spotlight t’ajuda a trobar aplicacions, documents i altres arxius al Mac. Amb Suggeriments de Siri, l’Spotlight pot obtenir les últimes notícies, resultats esportius, previsions meteorològiques i molt més. Existeixen diversos procediments per obrir l’Spotlight:

• A la barra de menús, fes clic a la icona de l’Spotlight. (Si l’Spotlight no és a la barra de menús, pots afegir-la utilitzant el tauler de preferències “Dock i barra de menús”).

• Al teclat, prem la tecla Ordre + barra espaiadora o prem la tecla de l’Spotlight (si està disponible a la fila de tecles de funció).