Font d’entrada

Les fonts d’entrada permeten introduir text fent servir disposicions de teclat o mètodes d’entrada addicionals. Les fonts d’entrada s’utilitzen per:

• Introduir text en altres idiomes.

• Introduir text en el mateix idioma però fent servir una disposició o un mètode alternatius (per exemple, la disposició de teclat Dvorak de l’anglès o la font d’entrada “Escriptura manuscrita” del xinès).

Per afegir fonts d’entrada i canviar‑ne la configuració, selecciona el menú Apple  > Configuració del Sistema i fes clic a “Teclat” a la barra lateral. (Potser hauràs de desplaçar-te cap avall). Ves a “Entrada de text” a la dreta i fes clic a Editar.

També pots definir una opció a la configuració de “Teclat” per modificar les fonts d’entrada prement la tecla Fn o la tecla la tecla del globus terraqüi (si està disponible al teclat).