Touch ID

Una funció de reconeixement d’empremtes digitals que està disponible en alguns ordinadors Mac i en alguns models de Magic Keyboard. Amb el Touch ID pots desbloquejar el Mac i alguns ítems protegits amb contrasenya, canviar ràpidament entre usuaris, utilitzar l’Apple Pay per fer compres per Internet i comprar ítems a l’iTunes Store, l’App Store i l’Apple Books.

Nota: El Touch ID al Magic Keyboard (disponible en alguns models) només és compatible amb ordinadors Mac amb xips d’Apple.

Per configurar el Touch ID, ves al menú Apple  > “Preferències del Sistema”, i fes clic a “Touch ID”. Per utilitzar el Touch ID, posa‑hi el dit a sobre.