Activar Siri

Nota: Has d’estar connectat a internet per utilitzar Siri.

Per activar Siri al Mac, fes una de les accions següents:

• Mantén premuda la tecla de Micròfon si està disponible a la fila de tecles de funció; si no, utilitza la drecera de teclat tal com s’indica a les preferències de Siri.

Nota: Mantén premuda la tecla de Micròfon per activar Siri; prem i deixa anar la tecla de Micròfon per iniciar la funció de dictat.

• Fes clic a Siri a la barra de menús. Si no es mostra, pots afegir-la utilitzant el tauler de preferències “Dock i barra de menús”.

• Toca Siri a la Touch Bar (si el teu Mac té Touch Bar).

• Digues “Oye Siri” (si ho tens activat a les preferències de Siri; aquesta opció només està disponible si és compatible amb el teu Mac, la teva pantalla o els teus auriculars).

Per comprovar si pots utilitzar la funció “Oye, Siri” al dispositiu, consulta l’article de suport d’Apple Dispositius compatibles amb “Oye, Siri”.