Control Strip

Una funció de la Touch Bar, disponible en alguns ordinadors Mac. La Control Strip, situada a l’extrem dret de la Touch Bar, et permet ajustar les configuracions habituals (com ara la brillantor i el volum) i demanar a Siri. Pots ampliar‑la per accedir a configuracions i funcions addicionals.

La Touch Bar, situada a la part superior del teclat, amb botons que varien segons l’app o la tasca, a l’esquerra, i la Control Strip contreta, a la dreta.

Ampliar la Control Strip: Prem el botó Ampliar a la Touch Bar.

La Control Strip contreta inclou botons, d’esquerra a dreta, per ampliar la Control Strip, augmentar o reduir la brillantor de la pantalla i el volum, silenciar o activar el so i demanar a Siri.

Utilitzar la Control Strip: Prem els botons de la Control Strip ampliada per accedir a configuracions addicionals i a funcions del macOS com ara el Mission Control i el Launchpad o per controlar la reproducció de vídeo o música. En algunes configuracions, pots mantenir premut el botó per canviar‑ne l’ajust. Per a la brillantor i el volum, també pots lliscar ràpidament cap a l‘esquerra o la dreta sobre els botons.

Els botons de la Control Strip ampliada inclouen, d’esquerra a dreta, la brillantor de la pantalla, el Mission Control, el Launchpad, la brillantor del teclat, la reproducció de vídeo o música i el volum.

Contreure la Control Strip: Prem el botó Tancar.