Mission Control

El Mission Control mostra totes les finestres obertes a l’escriptori d’una manera organitzada perquè puguis trobar fàcilment la finestra que busques. Les apps que estan en el mode de pantalla completa o en Split View i els espais d’escriptori que has creat es mostren a la barra de Spaces, al llarg de la vora superior de la pantalla.

Per entrar al Mission Control, passa tres o quatre dits cap amunt al trackpad, prem la tecla Mission Control o bé prem Control + fletxa amunt.