Adreces electròniques i números de telèfon de l’ID d’Apple addicionals

Pots fer servir l’adreça electrònica de l’ID d’Apple per iniciar la sessió al compte de l’ID d’Apple. També pots fer servir altres adreces electròniques i números de telèfon que has afegit al compte.

Per consultar o editar les adreces electròniques i els números de telèfon que pots fer servir per iniciar la sessió, fes una d’aquestes accions:

• Al Mac: selecciona el menú Apple > Configuració del Sistema, fes clic a [nom] a la part superior de la barra lateral i després fes clic a “Inici de sessió i seguretat” a la dreta.

Si no es mostra “Inici de sessió i seguretat”, fes clic a “Nom, telèfons i adreça electrònica”.

• A l’iPhone o l’iPad: ves a l’app Configuració > [nom] > Inici de sessió i seguretat.

Si no es mostra “Inici de sessió i seguretat”, toca “Nom, telèfons i adreça electrònica”.

• En línia: Ves a appleid.apple.com, inicia la sessió, selecciona “Inici de sessió i seguretat” (si encara no està seleccionat) i després selecciona “Adreça electrònica i números de telèfon”.

Per obtenir més informació sobre els diferents tipus d’adreces electròniques que pots fer servir amb l’ID d’Apple, consulta l’article de suport d’Apple Sobre les adreces electròniques de l’ID d’Apple.