Usuari convidat

Pots permetre que altres persones utilitzin el Mac temporalment com a usuaris convidats sense afegir-los individualment com a usuaris estàndard.

• Els convidats no necessiten contrasenya per iniciar sessió.

• Els convidats no poden canviar la configuració de l’usuari ni la de l’ordinador.

• Els convidats no poden iniciar sessió de manera remota quan aquesta opció està activada a la configuració de Compartir.

Els arxius creats per un convidat es desen en una carpeta temporal, però aquesta carpeta i el seu contingut s’eliminen quan el convidat tanca la sessió.

L’inici de sessió com a convidat pot ajudar-te a trobar el teu Mac si el perds combinat amb l’app “Buscar”. Pots localitzar el Mac si algú el troba, inicia sessió com a convidat i utilitza el Safari per accedir a internet.

Nota: Si FileVault està activat, els convidats només podran utilitzar el Safari i no podran accedir al disc encriptat ni crear arxius.