usuari convidat

Pots permetre que altres persones utilitzin el Mac temporalment com a usuaris convidats sense afegir-los individualment com a usuaris estàndard.

• Els convidats no necessiten contrasenya per iniciar sessió.

• Els convidats no poden canviar la configuració de l’usuari ni la de l’ordinador.

• Els convidats no poden iniciar sessió de manera remota quan aquesta opció està activada al tauler de preferències Compartir.

Els arxius creats per un convidat es desen en una carpeta temporal, però aquesta carpeta i el seu contingut s’eliminen quan el convidat tanca la sessió.

L’inici de sessió com a convidat pot ajudar-te a trobar el teu Mac si el perds combinat amb l’app “Buscar”. Pots localitzar el Mac si algú el troba, inicia sessió com a convidat i utilitza el Safari per accedir a Internet.

Nota: Si FileVault està activat, els convidats només podran utilitzar el Safari i no podran accedir al disc encriptat ni crear arxius.