carpeta d’inici

La teva carpeta d’inici no es diu realment “Inici”: s’anomena com el teu nom d’usuari. A la teva carpeta d’inici hi ha carpetes per als arxius de l’escriptori, les descàrregues, les imatges, els documents, les pel·lícules, la música i els arxius públics.

La icona de la carpeta d’inici.

Si el Mac té diversos usuaris, hi ha una carpeta d’inici per a cadascun. Quan inicies sessió, la icona de la teva carpeta d’inici presenta la forma d’una casa i la resta de carpetes d’inici tenen el mateix aspecte que les carpetes normals. Si tanques sessió i després inicia sessió un altre usuari, la seva carpeta d’inici mostra la icona d’una casa.

Nota: Si utilitzes Escriptori i Documents de l’iCloud, les carpetes dels arxius de l’escriptori i els documents es troben a la secció de l’iCloud de la barra lateral del Finder, en comptes de la carpeta d’inici.

Per obrir la carpeta d’inici, fes clic a l’escriptori per comprovar que ets al Finder i selecciona Anar > Inici.