carpeta Biblioteca

Aquesta carpeta conté tipus de lletra i altres ítems que fan servir les apps disponibles per a tots els usuaris del Mac. No facis servir aquesta carpeta per emmagatzemar els arxius i les carpetes que creïs. Utilitza la carpeta Documents.

La carpeta Biblioteca està oculta. Si per algun motiu necessites obrir-la, fes clic a l’escriptori per assegurar-te que ets al Finder, mantén premuda la tecla Opció i selecciona Anar > Biblioteca.

Per mostrar sempre la carpeta Biblioteca, selecciona Anar > Inici i, a continuació, selecciona Veure > Mostrar les opcions de visualització. A la llista d’opcions, marca la casella “Mostrar la carpeta Biblioteca”.